20 September 2016

Minggu Setiausaha

Salam uolls.. Lama kan x update... korang faham2 sendirilah keje yang 8 jam 1 hari still x ley nak tampung beban tugas.. urus anak2 sekolah.. memasak mengemas umah bla bla bla.. memang xkan habis keje2 umah mahupun pejabat. Hari ni nak citer g Kursus Minggu Setiausaha..Kursus ni bulan Aprill lepas lagi punyalah lama nak update skang dah bulan September.. tu pun rasa nak update sebab banyak gambar dah terdelete. 

Setiap tahun ofc memang celebrate Hari Setiausaha ni.. Kali ni di Akmal Langkawi. HMMM Pa cun bilik seblah ni dia beria daftar awal2 tahun nak g kursus sesama.. alih2 dia xdpt g sebab katanya xley tinggal hubby anak still BF lagi. Sampai hati u... sob sob i pergi sengsorang.. i tido pun sengsorang kat sana (!,!) hahahahhaha sampai sana memang xla nak ingat kat dia... turun airport amik kete sewa terus g Akmal daftar.. letak beg then kuar balik g naik CabelCar. Tq buat IS n ROZAIMI the best moments i have!

                         









sepanjang masa dalam kelas asik tengok jam.. abis kelas terus g shopping kat HIG




















Explore the amazing mangrove forest by boat - sempat lagi kan sebab bila pergi ngan team sekepala semua benda jadi... Sumpah Best Giler

































 ni dah penat shopping beli burger bakar then makan kat bilik kul 12 malam hahahahhaha





































Nampak x betapa gigihnya shopping kat sana.. pinggan mangkuk tu korang jgn tnyalah yang sape.. tu mami punya.. siap amik order utk kawan2 skali.. tefal untuk orang yang cover tempat duduk selama seminggu xde kat ofc.. then coklat bagai tu kawan punyer then minyak gamat alfiat tu boss yang kirim..  selagi x jumpa jangan balik.. hahaha baik boss. untuk anak2 mama bawak balik kitkat je. Hubby pun sama dapat pepero. Bayangkan masa nak fly balik punya sengsara usung barang2 tu..